De Warmste Sprookjesnacht

vrijdag 21 december 2018 (22u45-00u15)
12+, vrije bijdrage, vooraf inschrijven!

Het is eens iets anders: een nachtelijk bezoek aan de tentoonstelling Wreed schoon. Je luistert naar volkssprookjes uit verschillende culturen en volgt een workshop monotype: je maakt zelf straffe illustraties bij een sprookje. Dit alles in een gezellige sfeer, met koekjes en een lekker kopje thee.

Deze activiteit maakt deel uit van de vormingsmarathon van Vormingplus Limburg. Op 21 en 22 december organiseren ze 24u lang activiteiten in en rond hun gebouw in het centrum van Hasselt. Deze 24u vallen binnen De Warmste Week van Studio Brussel. Doe mee en steun het goede doel!

De Warmste Week Studio Brussel

 

Info en inschrijven

Alle activiteiten van de 24u Vorminngplus zijn gratis. Een vrije bijdrage is welkom. De opbrengst gaat naar Horizont vzw (vrije tijd voor mensen met een beperkt budget).

Deelnemers vertrekken om 22u45 bij Vormingplus Limburg (Cellebroedersstraat 13-15, 3500 Hasselt) en wandelen samen naar Villa Verbeelding.

Let op: deze activiteit kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen. Wil je zeker zijn dat je kan deelnemen? Schrijf je vooraf in!