Workshop 'Verras jezelf ' - Valeria Docampo - VOLZET

zaterdag 16 februari 2019 (10-18u), 18+
Op zoek naar nieuwe manieren om jezelf uit te drukken in beelden? Illustrator Valeria Docampo begeleidt je in het proces. Ze laat je kennismaken met haar eigen techniek en moedigt je aan om verschillende tekentechnieken uit te proberen.

Workshops druktechnieken

4 zaterdagen in 2019 (10-18u), 18+
Zelf aan de slag met houtsnede? De vier illustratoren met werk in de tentoonstelling Uit het goede hout. De houtsnede in prentenboeken geven elk een workshop voor volwassenen over druktechnieken. Laat je verleiden door de warme geur van hout en leer zelf snijden en drukken!

Workshop Isabelle Vandenabeele

zaterdag 2 maart 2019 (10-18u), 18+
Karton als drager voor een hoogdruktechniek, drukken met verschillende kleuren bovenop elkaar. Deze workshop met illustrator Isabelle Vandenabeele sluit aan bij de tentoonstelling Uit het goede hout. De houtsnede in prentenboeken.

Workshop Vanessa Verstappen

zaterdag 6 april 2019 (10-18u), 18+
In deze workshop maakt illustrator Vanessa Verstappen je enthousiast voor het werken met houtsnede. Je leert zelf snijden en je houten blokje afdrukken. Deze workshop sluit aan bij de tentoonstelling Uit het goede hout. De houtsnede in prentenboeken.

Workshop Merlijne Marell

zaterdag 11 mei 2019 (10-18u), 18+
Tijdens deze workshop geeft illustrator Merlijne Marell een introductie over haar manier van werken. Daarna ga je zelf aan de slag in het atelier. Deze workshop sluit aan bij de tentoonstelling Uit het goede hout. De houtsnede in prentenboeken.

Workshop Luk Duflou

zaterdag 8 juni 2019 (10-18u), 18+
Tijdens deze workshop geeft illustrator Luk Duflou een initiatie in het werken met houtsnede. Daarna leer je zelf afdrukken. Deze workshop sluit aan bij de tentoonstelling Uit het goede hout. De houtsnede in prentenboeken.

Summer School Villa Verbeelding 2019

26-29 augustus 2019 (16+)
De Summer School Villa Verbeelding, dat is 4 dagen intensief tekenen onder begeleiding van illustratoren Carll Cneut of Rébecca Dautremer. i.s.m. PXL-MAD School of Arts.