Een tentoonstelling met wonderlijke stoelen vol kinderpoëzie en met betoverende illustraties aan de muur. Kom goochelen met woorden aan de tovertafel! In samenwerking met Poëziecentrum.

Maak kennis met de wondere wereld van illustraties! Je verkent deze tentoonstelling in Villa Verbeelding, PXL-MAD en Bibliotheek Hasselt Limburg met mini-workshops. In Villa Verbeelding ontdek je originele illustraties van prentenboekenmakers Leo Timmers, Benjamin Leroy, Merel Eyckerman, Wout Olaerts, Kris Nauwelaerts en Yoeri Slegers. Kijken en doen, dat is de boodschap!

woensdag - zaterdag, 14-17u
5-12 jaar, € 2 (-18 jaar) of € 4 (+18 jaar)

Uitstapje tijdens de paasvakantie? Ga op pad doorheen deze heerlijke sprookjeswereld in papier-maché met 7 koffertjes vol opdrachten en gebruik al je zintuigen! Je maakt kennis met bekende en minder bekende sprookjes en met nieuwe bewerkingen.

woensdag - zaterdag, 14-17u
6-15 jaar, € 2 (-18 jaar) of € 4 (+18 jaar)

Uitstapje tijdens de paasvakantie? In De Wonderkamer vind je kijkkastjes vol mooie, kostbare, inspirerende, nostalgische of grappige voorwerpen uit de verzameling van  schrijvers en illustratoren. De Ontdekkingsreis brengt je ook naar de Sprookjeskamer en de mijngang. Klaar voor de expeditie?