DRAWING DAYS / Workshop Kaatje Vermeire (volzet)

Illustratie: Kaatje Vermeire

Tijdens Drawing Days (1-3 oktober) wordt Hasselt omgetoverd tot de hotspot voor tekenaars! Ontdek op verschillende plekken in de stad expo's, activiteiten en workshops.

Bezoek De Illustratiekamer, volg De Illustratieroute en dompel je onder in de wereld van Brecht Evens met de dubbelexpo We kunnen eender waarheen.

Workshop Kaatje Vermeire

Op zondag 3 oktober kan je zelf de handen uit de mouwen steken met een creatieve workshop. Prentenboekenmaker Kaatje Vermeire combineert grafische technieken met teken- en schilderwerk voor haar illustraties. In deze workshop toont Kaatje hoe ze de illustraties van haar laatste boek Witje heeft gemaakt. Daarna experimenteren de deelnemers zelf met technieken en materialen.

De plaatsen zijn beperkt, dus boek alvast je ticket.

Workshop 1: 13u30-15u00, via deze link (volzet)

Workshop 2: 15u30-17u00, via deze link (volzet)

Tip! Een reuzegrote illustratie uit het boek Mare en de dingen kan je bewonderen in De Illustratieroute. In de expo De Illustratiekamer kan je een kijkje nemen in haar atelier.

Wat is Drawing Days?

Het tekenfestival Drawing Days palmt Hasselt in! Drie dagen lang wordt deze parel van Limburg de tekenhoofdstad van het land. Bots op tekeningen, grijp een potlood en geniet van de tekendriedaagse. Jong of oud, beginner of tekenfanaat: je vindt zeker iets voor jou in het programma van workshops, expo's, wandelingen en alles daartussen. Stippel jouw perfecte weekend uit. Of ontmoet ons in het festivalcentrum, dan fluisteren we je onze tips toe! Ontdek alle activiteiten op: www.drawingdays.