Zin in Zomer - 28, 29 en 30 augustus 2020

Zin in Zomer

Zin in Zomer zal er eind augustus door de coronapandemie niet uitzien zoals de organisatie gepland had. Maar er zal wel Zin in Zomer zijn!

De organisatie doet er alles aan om je een mooi alternatief programma te bieden, zodat je eind augustus weer kan genieten van literatuur en illustratie in de beste, veilige omstandigheden. Voor jong en oud, in gezinsverband of individueel. Met het thema 'Natuur' als rode draad.

Er worden geen tickets verkocht en (bijna) alle activiteiten kan je gratis meemaken. Voor een aantal workshops vragen we wel vooraf te reserveren. Dat wordt vermeld in het programma.

Het alternatieve programma voor Zin in Zomer is nog in de maak en kan je zien groeien op www.zininzomer.be. Daar vind je ook een terugblik op vorige jaren.

Naast het festivalweekend van 28, 29 en 30 augustus zal Zin in Zomer een zomer lang aanwezig zijn in Genk, Hasselt en Sint-Truiden. Je kan tentoonstellingen bezoeken en allerlei activiteiten meemaken in de drie steden.

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de Zin in Zomer-nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.

Zin in Zomer 2020 is een organisatie van Villa Verbeelding in Hasselt met Bibliotheek Genk, Bibliotheek Hasselt Limburg en Bibliotheek Toni Coppers en cultuurcentrum De Bogaard in Sint-Truiden.

Met de steun van Literatuur Vlaanderen, Stad Genk, Stad Hasselt en Stad Sint-Truiden.