Zin in Zomer - 11, 18 en 25 augustus 2019

Zin in Zomer beeld

Voor de negende editie van het literair festival Zin in Zomer in 2018 was het thema Portretten. Op verrassende plekken in Hasselt en Sint-Truiden ontdekte je zes avonden lang een mooie selectie van schrijvers, gecombineerd met tekenaars en muzikanten.

Zin in Zomer 2019 wordt een speciale editie. Dit jaar bestaat het literair festival 10 jaar en dat vieren we met een nieuw concept: een goedgevulde festivaldag in Hasselt, Genk en Sint-Truiden, telkens rond een centraal thema. Noteer alvast volgende data in je agenda:

  • zondag 11 augustus 2019 in Sint-Truiden: poëzie
  • zondag 18 augustus 2019 in Genk: de roman in al zijn vormen
  • zondag 25 augustus 2019 in Hasselt: illustratie & (jeugd)literatuur


Elke festivaldag start met een literaire brunch. In de namiddag zijn er allerlei activiteiten: lezingen, wandelingen, workshops, ... We sluiten de dag telkens af met een grote voorstelling met een bekende auteur. Het programma volgt op www.zininzomer.be. Je kan er nu alvast de verslagjes van de voorstellingen lezen en foto's bekijken.

Als eerste op de hoogte zijn van Zin in Zomer 2019? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook!

 

Zin in Zomer is een samenwerking tussen Bibliotheek Toni Coppers en cultuurcentrum de Bogaard in Sint-Truiden, C-mine cultuurcentrum en Bibliotheek Genk, Bibliotheek Hasselt Limburg en Villa Verbeelding. Met de steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren, Stad Hasselt, Stad Genk en Stad Sint-Truiden.